Cafemedarbejder - Kafe Kolind

Gå til indhold

Hoved menu:

Om Kafe Kolind > Ledige Frivillige Jobs

Frivillige cafemedarbejder

Kafe Kolind mangler frivillige hjælpende hænder
Vil du gøre en indsats for dine medmennesker, og være med til at skabe en tryg og hyggelig stemning, brænder du for madlavning og socialt arbejde?
Kafe Kolind er en social café og værested under KFUMs Sociale Arbejde, og fejre nu sin 8 års fødselsdag.
Vi mangler frivillige, der kunne tænke sig, at være med til, at skabe et frirum og et hyggeligt værested for alle, og lave mad som en del af den omsorg, vi mener er en væsentlig del af vores arbejde.

Vi har gæster der gerne vil have dagens varme måltid, og andre der kommer og køber deres madpakke.
Vores mål er, at vi igennem cafedriften, kan nå ud til en stor skare, og skabe en base, hvor der er hjertevarme, aktiviteter og samtaler på tværs.
Så er du glad for at lave mad, og kan du skabe en tryg og hyggelig stemning, så mangler vi netop dig - og alle andre, der har en hånd at give, til at deltage i madlavningen og vores arrangementer.
Vi håber meget, at du vil kontakte os for nærmere information, eller bare kigge forbi til en snak, vi har åben alle hverdage fra 07.30-14.00 (fredag dog kun til 13.00) og der er åben fællesspisning på tirsdage fra 16.00-20.00.
Vel mødt til en hyggelig stund i det frivilliges tegn!

Bemærk...
Der er tale om frivilligt, ulønnet arbejde.

Er du interesseret i at høre nærmere,
så send os en mail (kafekolind@yahoo.dk) omkring hvem du er og hvorfor du ønsker, at være frivillig i Kafé Kolind , eller kontakt Bente Fogh Møller på telefon 8639 5554. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu